Loodgieterij reparaties en installaties
in Kumtich 3300

Loodgieter Kumtich voor reparatie en installatie

Onze loodgietersdiensten met 2 jaar garantie in 3300 Kumtich en overal op Vlaams-Brabant

Een lekkende douche, druppende gootsteen, verstopte gootsteen, kapotte mengkraan of kapotte boiler?

0485 269 333

24 MAANDEN GARANTIE

SNELLE SCHATTING

THUIS IN 1 UUR

KORTINGSCODE -10% VOOR NIEUWE KLANTEN

Geef deze code aan de technicus als hij langskomt
6171

Loodgieter Kumtich dag en nacht beschikbaar

Loodgieter Sanichauffe is de kwaliteitsreparatiedienst in Kumtich

Sanichauffe is een ervaren loodgietersbedrijf in Kumtich. Onze gekwalificeerde en gediplomeerde technici helpen u bij renovatiewerkzaamheden, sanitaire reparaties en vele andere werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk en verwarming.

We komen tussen in Kumtich en we zijn binnen het uur bij u.
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
Aarzel niet om contact op te nemen met uw loodgieter Kumtich, als je een vraag hebt of advies nodig hebt.
Vervanging van kranen
Vervanging gootsteen of wastafel
Warm water boiler installatie
Reparaties van water- en gaslekken
Opsporing van water- en gaslekken
Warm water boiler reparatie
Vervanging toilet
Ontstopping onder hoge druk
Badkamer installatie
Ontkalken van de waterverwarmer
Lekdetectie
Video camera inspectie

Je hebt een loodgieters probleem in Kumtich ?

0485 269 333
humidite-mur-detection-fuite

Heeft u een waterlekkage probleem?

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen of een vraag stellen aan een specialist? Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen. Onmiddellijke reactie.

Vochtprobleem op uw muren?

U woont in Kumtich en u hebt een vochtprobleem op uw muren opgemerkt en u weet niet waar het lek vandaan komt?

Uw loodgieter in Kumtich Sanichauffe, beschikt over een grote deskundigheid op het gebied van het opsporen van waterlekken in Kumtich, dankzij onze professionele en moderne apparatuur. We zijn goedgekeurd om een rapport met foto's op te stellen voor uw verzekering.

Wij staan tot uw dienst.

Waterlek reparatiediensten in Kumtich

Uw loodgieter Kumtich komt in minder dan 1 uur naar u toe.

Lekkende waterleidingen kunnen bijna overal in huizen of tuinen voorkomen. Een waterlek wordt veroorzaakt door een verlies van waterdichtheid in een constructie, meestal een pijp.

Meestal wordt het pas vermoed wanneer de eerste schade zich voordoet en het is niet altijd gemakkelijk te lokaliseren, aangezien water uit verschillende netwerken kan komen en op een uiterst complexe manier in een gebouw kan circuleren. Bovendien is het gebruikelijk dat leidingen worden verborgen in bekistingen of zelfs worden ingebed in vloeren of muren.
Loodgieters Kumtich biedt u onze expertise en de modernste apparatuur voor lekdetectie.

De bron van een lek is vaak moeilijk op te sporen, ze kunnen onzichtbaar zijn en aanzienlijke schade veroorzaken die kan leiden tot afbraak. Maar dankzij onze innovatieve apparatuur kunnen wij lekken opsporen zonder dat er gesloopt hoeft te worden.

Wij kunnen de oorsprong van het lek snel en nauwkeurig lokaliseren en warmtelekken. Wij kunnen dan de precieze oorsprong van het lek aangeven om de loodgieter Kumtich de weg te wijzen waar hij moet ingrijpen.
Denk je dat je een waterlek hebt? Om er zeker van te zijn, kunt u deze twee eenvoudige tests gebruiken om het zeker te weten.

1-Draai alle kranen dicht en alle apparaten die water gebruiken. Als je al ziet dat je meter nog steeds snel loopt, heb je een lek.

2-U kunt uw watermeters aan het eind van de avond controleren nadat u alle kranen heeft dichtgedraaid. En dan kun je gaan kijken of de meters hetzelfde zijn. Als dat niet het geval is, is er waarschijnlijk ook een lek.

De moeilijkst op te sporen lekken zitten meestal in de muren of in ondergrondse leidingen. Als dit het geval is, moet u de loodgieter inschakelen Kumtich.

Sanichauffe beschikt over een grote deskundigheid op het gebied van het opsporen van waterlekken, dankzij onze professionele en moderne apparatuur. Met onze lekdetectiecamera's of ultrasone apparaten is het voor ons gemakkelijker om de camera door de leidingen te leiden om de exacte locatie te bepalen van een of meer lekken die zich op verschillende punten in uw leidingen kunnen bevinden.

De thermische camera kan een verschil van 0,04 graden aangeven. Zo kunnen we de oorsprong van het lek opsporen. Het gaat er in de eerste plaats om onnodige schade aan de gevelbekleding te voorkomen, zodat de oorzaak van het probleem kan worden gevonden.
Wij zijn gemachtigd om een verslag met foto's op te stellen voor uw verzekering.
plombier-boiler

Waterlekkage reparatie door uw loodgieter Kumtich

Reparaties van loodgieterswerk zijn een aaneenschakeling van vragen: er is heel wat redenering en ervaring voor nodig, want het loodgietersvak is veeleisend.

Het beroep evolueert met de tijd, of het nu gaat om nieuwe materialen of nieuwe technieken. Of het nu voor een nieuwe of oude installatie is, onze loodgieters Kumtich zullen u een oplossing bieden.

Of het nu gaat om een verborgen waterlek of een zichtbaar lek of een probleem met uw toiletmechanisme, uw kranen of uw radiatoren enz., wij kunnen snel ingrijpen voor alle soorten werkzaamheden:

- Opsporing en reparatie van waterlekken uit kranen, pijpen, tanks, enz.

- Identificatie van het lek, voorbereiding van de steun (aftappen, drogen en zuurstofvrij maken), afdichten of lassen.

- Repareren, installeren en vervangen van nieuwe leidingen, kleppen, kranen, boilers...

- Demontage van uw oude problematische apparatuur, aanbrengen van bevestigingsmiddelen, aanbrengen van nieuwe apparatuur, aansluiting op watercircuit, elektrisch circuit, inbedrijfstelling van nieuwe apparatuur.

Badkamer installatie in Kumtich

Het renoveren van een badkamer wordt vaak ingegeven door de wens om jezelf meer ruimte en comfort te geven. Vertrouw de installatie of renovatie van uw badkamer toe aan gekwalificeerde vakmensen. Onze professionele loodgieters beoordelen uw behoeften en stellen de beste oplossing voor u en uw budget voor. Wij voeren de werkzaamheden voor uw badkamer uit. Wij begeleiden u bij de keuze van uw sanitair dankzij onze leveranciers (GROHE, GEBERIT, BOSCH...)

 


Wij zorgen voor alles:

-Douche

-Italiaanse douche

-Bad

-Taps...

Wij zullen zorg dragen voor uw project, zorgvuldig bestudeerd om de kwaliteit en duurzaamheid van uw investering op lange termijn te garanderen. Wij bieden u de mogelijkheid uw bestaande badkamer te renoveren door uw bestaande sanitair en armaturen te vervangen door kwaliteitsproducten die zowel praktisch als esthetisch verantwoord zijn.

Wij kunnen bijvoorbeeld een douche plaatsen in plaats van uw bad, nieuw sanitair installeren...

Loodgieter Kumtich Sanichauffe, zorgt voor de complete renovatie van uw badkamer of diverse loodgietersreparaties in uw woning.

De uitvoering van uw volgende badkamerwerken toevertrouwen aan experts is een garantie op vakwerk!

Aarzel niet om ons een gedetailleerde prijsopgave te vragen en indien nodig bezorgen wij u ook een goedgekeurd verslag voor uw verzekering.

Onze technici luisteren naar uw behoeften en wensen en voeren deze met de grootste ernst uit om de kwaliteit van onze diensten te garanderen. Dit is onze prioriteit!

Vervanging of reparatie van het toilet door uw loodgieter Kumtich

Als u uw huis pas hebt gebouwd, is het van essentieel belang dat u over een bevredigende sanitaire installatie beschikt. Of misschien wilt u uw toilet renoveren vanwege een oude installatie.

Het is gebruikelijk dat u na verloop van tijd problemen met uw toilet opmerkt, zoals lekken of een verstopte toiletpot.

Al deze problemen in uw sanitaire systeem kunnen leiden tot grotere problemen en ongemak.

Aarzel in dit geval niet om te kiezen voor de installatie van een nieuw toiletsysteem, de reparaties kunnen doeltreffend zijn, maar het kan gebeuren dat de problemen zich opnieuw voordoen als gevolg van de algemene veroudering van het sanitair systeem.

Reparatie van een lekkend toilet

Een lekkend toilet lijkt misschien een klein probleem, en we denken vaak dat het niet dringend gerepareerd hoeft te worden. Het is echter belangrijk dat u zich bewust bent van de mogelijkheid van onaangename verrassingen op uw waterrekening.

De lekkage van een toiletspoeling komt meestal van een mechanisme van het toilet dat kan gaan van de vlotter, de dichtingen of zelfs de tank van het toilet.

 


Hier zijn wat tips:

1 - Controleer de juiste instelling van de vlotter: Bij een verkeerde instelling kan het water in de stortbak stijgen tot het overloopt in de overloop en continu in de toiletpot wordt geloosd. Door dit defect verbruikt u veel water voor niets en veroorzaakt u een constant vulgeluid in de tank, om nog maar te zwijgen van het lawaai van het water dat in de kom stroomt.

Het enige wat u hoeft te doen is de vlotter zo af te stellen dat hij iets lager in de toilettank zit, hetzij door de metalen staaf waarmee hij is bevestigd te verdraaien, hetzij door de ring waarmee hij is verbonden los te maken (dit is afhankelijk van uw model).

 


2-Controleer of de vlotter niet verkalkt is: Als de vlotter slecht is afgesteld of vastzit door kalkaanslag, en hij gaat niet goed omhoog of omlaag, kan uw toilet lawaai gaan maken door heel langzaam te vullen of kan het water in de tank lekken en de tank constant legen. Een snel bad in witte azijn kan het probleem oplossen, maar als het spoelmechanisme beschadigd is, is het beter het te vervangen.

 


3-Controleer de afdichting van de waterinlaat: Het kan zijn dat het probleem niet de vlotter is, maar dat er nog steeds water in de kuip of onder de tank stroomt. In dit geval moeten de toiletafdichtingen worden gecontroleerd, aangezien een oude afdichting minder flexibel is en in combinatie met kalkaanslag kan uiteenvallen.

 


4-Controleer of de pakking van de toilettank goed vast zit: De tweede te controleren pakking is die op de stortbak, die met de toiletpot is verbonden, ook wel de klep genoemd. Als deze niet goed is uitgelijnd, zal het water niet stoppen met stromen naar de bodem van de tank of in de kom.

Hoeveel kost de installatie van een toilet?

De prijs voor een toiletinstallatie kan variëren naargelang het type toilet dat u wenst te installeren. Voor een conventioneel toilet is de installatie relatief eenvoudig voor een loodgieter, zodat de prijs lager zal zijn dan voor de installatie van een wandtoilet, die meer tijd en materiaal vergt.

 


Dus de prijs zal variëren naargelang

-de duur van de interventie

-Het type van het gekozen toilet

-De complexiteit van de installatie

Met dit alles moet rekening worden gehouden omdat voor de installatie van een toilet een aansluiting op de riolering nodig kan zijn, alsmede het graven van een leiding.

De duur van de installatie varieert naar gelang van het type toilet dat moet worden geïnstalleerd. Voor klassieke toiletten is de installatie eenvoudig en snel. De duur van het werk is slechts een paar uur. Voor hangende toiletten duurt de installatie over het algemeen langer en kan deze meerdere dagen in beslag nemen, vaak als gevolg van het maken van een voorzetwand.

In het algemeen kan de installatie gemakkelijk worden uitgevoerd. De loodgieter Kumtich zal zorgen voor de installatie van het toilet en een opknapbeurt van de leidingen en ervoor zorgen dat het goed werkt.

Als alternatief kan het nodig zijn de leidingen te vervangen, de afvoeren te graven en een aansluiting op een riolering te maken.

Installatie van toiletten voor personen met beperkte mobiliteit

Ons team van loodgieters kan ook sanitaire elementen installeren, zoals een toilet voor een persoon met een handicap die speciale aandacht nodig heeft.

Verschillende vragen zijn nodig om de ideale oplossing te vinden. Moet je weten of de persoon in een rolstoel zit? Welke bewegingen zijn mogelijk?

Aan de hand van deze vragen zullen wij de meest geschikte uitrusting voor uw behoeften kiezen.

De eerste van de regels die bij toiletten voor mensen met een beperkte mobiliteit moeten worden nageleefd, is de toegang tot het toilet. De persoon moet immers gemakkelijk kunnen instappen, hetzij door zijdelingse of frontale transfer. De persoon moet de stoel zo dicht mogelijk kunnen naderen om een minimum aan ongemak te hebben bij het installeren van het toilet. Er zijn vele modellen waarbij het toilet 10 cm verhoogd is, of het is hangend, aanpasbaar of verstelbaar. Er zijn nu ook elektrisch verhoogde toiletzittingen, zodat de persoon een minimum aan inspanning kan leveren.

In de eerste plaats moet de hoogte van het toilet worden bestudeerd om ervoor te zorgen dat de persoon gemakkelijk toegang heeft. Het comfort van het toilet moet worden aangepast door horizontale of schuine stangen die aan de muur zijn bevestigd om transfers te vergemakkelijken. De materialen moeten geschikt zijn voor frequente reiniging, zonder ruwe randen of hoeken om de hygiëne te waarborgen.

Veiligheid is ook een belangrijke overweging. Het toilet mag geen hoeken bevatten om de veiligheid van de persoon te garanderen. Tenslotte moet het spoelmechanisme toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn, met een bedieningsorgaan dat gemakkelijk te bereiken en te bedienen is.

Het is van het grootste belang dat de gebruikte apparatuur beantwoordt aan de behoeften en bekwaamheden van de gebruiker.

Sanichauffe wil graag voor iedereen een service op maat bieden.

Elke aanvraag wordt individueel behandeld en vereist een grondige reflectie met de klant om de beste van de installaties te kiezen, evenals de beste van de uitrustingen, zodat u tevreden kunt zijn over onze tussenkomst.

Ons team is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Heeft u advies of een prijsopgave nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Uw welzijn is onze prioriteit.

Vervanging van gootsteen- of wastafelkranen in Kumtich

Sanitair loodgieterswerk omvat veel werkzaamheden in verband met de watertoevoer naar een huis, de afvoer van afvalwater, de productie van warm water en de installatie van sanitaire apparatuur zoals badkuipen, douches, kranen, enz.

Wanneer u op een probleem stuit, is het belangrijk dat u contact opneemt met vaklui in het vak.

Sanichauffe Kumtich is een loodgietersbedrijf, ontstoppingsbedrijf, verwarmingsbedrijf en vele andere werken en stelt voor u een kwaliteitsservice te bieden. Ons team bestaat uit meerdere gekwalificeerde technici om u een perfecte service te garanderen.

 


Waarom uw kranen vervangen?

Er zijn verschillende redenen, waaronder kalkaanslag, beschadigde verbindingen of zelfs de leeftijd van uw apparatuur. Om dit soort situaties te voorkomen is het belangrijk uw apparatuur regelmatig te onderhouden.

Maar als er zich problemen voordoen, kunnen onze technici Kumtich u echte oplossingen bieden tegen de schadelijke effecten van kalk en kalkaanslag op uw loodgietersapparatuur, zoals: leidingen, kranen, boilers enz.

Want in geval van lekkage heeft het geen zin om een lekkende kraan nog strakker aan te draaien. Lekkage kan ontstaan door een slecht werkende kraan in uw gootsteen, wastafel, douche enz.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze loodgieters Kumtich, want deze lekken kunnen een enorm waterverlies per uur veroorzaken, wat voor u een hogere kostprijs met zich meebrengt. Deze druppel is niet te verwaarlozen, het is een groot verlies van water voor een paar euro op uw rekening. En soms is het een onaangename verrassing als je waterverbruik toeneemt.

Ongeacht het probleem en het type van de kraan, zal het nodig zijn deze te demonteren zonder te forceren. Dus, wat voor apparaat het ook is, dankzij hun vakkundigheid en know-how zal uw probleem worden opgelost. En om dit te doen, staan onze loodgieter professionals Kumtich 24/7 tot uw dienst bij u in de buurt.

U kunt ook op hen rekenen voor waardevolle praktische adviezen over de beheersing van uw waterverbruik.

Enkele onderhoudstips voor uw kranen

 


Dagelijks onderhoud: Aangezien de voornaamste oorzaak van de aantasting van uw apparatuur de dagelijkse afzetting van kalk op uw installaties is, is het noodzakelijk deze regelmatig te reinigen om ze schoon te houden. Het is noodzakelijk ze regelmatig schoon te maken om ze schoon te houden; aangezien ze elke dag worden gebruikt, is het ideaal ze na elk gebruik schoon te maken.

 


Juiste verzorging: In het algemeen moeten schoonmaakmiddelen die zoutzuur of azijnzuur bevatten, worden vermeden. Te agressieve stoffen kunnen namelijk verdere schade aan uw apparatuur veroorzaken. Het zou beter zijn om natuurlijke oplossingen te gebruiken, zoals witte azijn of zuiveringszout, vergezeld van een zachte doek.

 


Het inschakelen van professionele loodgieters: Onderhoud van sanitair en kranen kunt u zelf doen, maar het is raadzaam een beroep te doen op professionals om de staat van uw installaties te controleren.

Installatie van boilers in Kumtich

Wilt u uw warmwatertank laten vervangen of een nieuwe installatie met een elektrische of gasboiler?

Doe een beroep op Sanichauffe Kumtich, onze gespecialiseerde technici staan voor u klaar.

Wij komen snel bij u thuis, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 


De elektrische boiler:

 


Ook wel elektrische cumulus genoemd, zijn er twee modellen met verschillende functies: onmiddellijke of opslag. De eerste is aangepast aan een klein verbruik, aangezien hij water verwarmt op afroep. Hij heeft geen tank, in tegenstelling tot de tweede, die het water opslaat en het op een bepaalde temperatuur houdt. De opslagcapaciteit varieert van 15 tot 300 liter, en hij kan horizontaal of verticaal worden georiënteerd, afhankelijk van de locatie. Dit is de keuze die wij aanbevelen voor een klein gebied. Met de installatie van een elektrische doorstroomverwarmer krijgt u alleen warm water wanneer u daarom vraagt, zodat het niet wordt opgeslagen. Daartoe verhoogt een verwarmingselement de temperatuur van het water wanneer het door de apparatuur stroomt. Er is ook een speciale stroomvoorziening nodig, aangezien de stroom die nodig is om het water rechtstreeks te verwarmen, aanzienlijk is. Dit type boiler kan ideaal zijn voor kleine woningen waar één of twee mensen wonen met een geringe behoefte aan warm water. Tenslotte vergt dit type boiler geen bijzonder onderhoud, en de installatie is zeer eenvoudig: er is een eenvoudige elektrische aansluiting nodig. U zult in staat zijn om het apparaat aan te passen om te profiteren van daluren.

Onderhoud:

Het onderhoud van een elektrische warmwatertank is niet wettelijk verplicht, maar wel essentieel. Water is de grootste vijand van dit type waterverwarmer. De weerstand is voortdurend in contact met water en zal langzaam bedekt raken met kalkaanslag, waardoor ook geleidelijk kalkaanslag optreedt. Deze verschijnselen kunnen een invloed hebben op de prestaties van uw installatie. Het toestel zal inderdaad steeds meer moeite hebben om u van warm water te voorzien en zal ook meer elektriciteit gaan verbruiken en meer lawaai gaan maken.

Het is het beste om hiervoor een loodgietersbedrijf in te schakelen, aangezien het onderhoud van een elektrische boiler een delicate operatie is.

Door gebruik te maken van de diensten van een professionele loodgieter kunt u er zeker van zijn dat het werk van de hoogste kwaliteit is en dat het wordt uitgevoerd in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften. Het zal ook voorkomen dat bepaalde elementen beschadigd raken door een slechte behandeling.

Gas boilers:

Hoewel hij duurder is in aankoop dan een elektrische boiler, is de gasboiler toch een interessante keuze. Het is inderdaad een winnaar op het gebied van energieverbruik, aangezien gas minder duur is dan elektriciteit. Anderzijds is hij alleen geschikt voor een laag waterverbruik, aangezien de maximale capaciteit 50 liter bedraagt. Wat het onderhoud betreft, moet het eenmaal per jaar worden gecontroleerd.

Voor de installatie van dit type boiler is dus een aansluiting op aardgas vereist. In België doorkruist het gasnet een groot deel van het land en bedient het de meeste grote steden. Als u niet op aardgas bent aangesloten en toch dit type energie wilt gebruiken, kunt u een gastank installeren om uw boiler van gas te voorzien. De tank moet zich in de buurt van een kraan bevinden en een schoorsteensysteem hebben voor de uitlaatgassen. Voor de installatie van dit type waterverwarmer is dus een gasaansluiting vereist. Hij moet dicht bij een aftappunt liggen en voorzien zijn van een rookgasafvoersysteem.

 


Vervangen van de veiligheidsgroep.

Alvorens aan vervanging van uw veiligheidsgroep te denken, is het belangrijk de rol ervan te begrijpen, die er vooral in bestaat te voorkomen dat een elektrische boiler onder invloed van de waterdruk barst of zelfs explodeert.

De veiligheidsgroep van een boiler is een essentieel en verplicht element om de goede werking van uw elektrische boiler te garanderen.

De veiligheidsgroep is dus, zoals u zult hebben begrepen, van essentieel belang om uw elektrische boiler te beschermen en om ongelukken in verband met een overdruk van de warmwatertank te voorkomen.

Wanneer moet de veiligheidsgroep van een boiler worden vervangen?

In principe is een veiligheidsgroep solide en duurzaam. Het kan echter nodig zijn de veiligheidsgroep van uw waterverwarmer te vervangen als deze defect is.

Het is belangrijk dat u uw veiligheidsgroep vervangt als u merkt dat de klep voortdurend of met een hoog debiet water in de sifon loost. Gemiddeld wordt ervan uitgegaan dat de levensduur van dergelijke apparatuur 5 jaar bedraagt.

 

Ter informatie: de hoeveelheid water die per dag door de veiligheidsklep wordt afgevoerd, bedraagt gewoonlijk niet meer dan 3% van het totale volume van de tank. Als u denkt dat uw veiligheidsgroep deze limiet overschrijdt, is het misschien tijd om hem te vervangen!

Indien u een beroep wenst te doen op een specialist, neem dan contact op met Sanichauffe Kumtich, voor een dringende interventie, onze vakmensen gebruiken efficiënte en aangepaste apparatuur waarmee ze in enkele ogenblikken de oorzaak van de panne kunnen opsporen. En na de oorzaak van het probleem te hebben opgespoord, zullen onze gekwalificeerde technici met een passende oplossing komen om uw veiligheidsgroep te repareren of zelfs te vervangen.

 

Wilt u uw boiler vervangen? Tot €100 korting

0485 269 333

Onze loodgieterij-, verwarmings- en rioleringsdiensten

Als u loodgieterswerk moet repareren, wacht dan niet tot het te laat is.
entreprise plomberie

LOODGIETER

Loodgieterij installaties en reparaties in uw badkamer, keuken, douche of elke andere sanitaire installatie, zorgen voor een goed comfort in uw huis. Wij helpen u met het onderhoud en het oplossen van uw loodgietersproblemen in uw badkamer.
debouchage-sanichauffe

AFVOER REINIGING

Een loodgieter komt binnen het uur, 24 uur per dag, bij u thuis voor rioolontstopping, putontstopping, leidingontstopping, bad- en doucheontstopping, wastafelontstopping, toiletontstopping, camera-inspectie van leidingen, en alle andere soorten ontstoppingen.

REPARATIE RIOLERING

Wij voeren alle soorten loodgieterswerkzaamheden en reparaties aan rioleringen uit en plaatsen uw nieuwe leidingen voor de afvoer van afvalwater van toiletten, baden, gootstenen en douches. Wij zullen u helpen om uw riolering te verbeteren.
detection de fuite d'eau et gaz

OPSPORING VAN WATER- EN GASLEKKEN

Sanichauffe, specialist in het opsporen van uw vochtproblemen, het lokaliseren, vinden en herstellen van water- en gaslekken. Rapport van een loodgieter goedgekeurd voor uw verzekering. Verplaatsing in 1 uur met 24 maanden garantie.
chauffagiste reparation

VERWARMING

Een verwarmingsprobleem?
Installatie - Reparatie - Onderhoud door een erkende verwarmingsmonteur. Wij komen in noodgevallen tussen voor de reparatie van verschillende soorten verwarmingsinstallaties: gasketel, stookolieketel, elektrische boiler (warm water tank), gemengde boiler...
Ik was zeer tevreden met de prijs en de service. De loodgieter kwam om 7 uur op een zaterdag. Ontstopt en opgeruimd in 1 uur zonder overschot. Dus ja, ik ben blij.
PHILIPPE T
Bedankt dat je me uit deze situatie hebt gered. Ik had niet gedacht dat je de bron van het lekprobleem zo snel zou vinden. Ja, ik raad 10/10 aan.
CHRISTIANE M
Read all testimonials
Waarom kiezen voor
Sanichauffe?
Een ervaren team
Wij genieten een uitstekende reputatie bij onze klanten omdat wij aan al hun behoeften voldoen.
Kwaliteit en betrouwbaarheid
Wij gebruiken materialen die door de industrie als sterk en duurzaam worden erkend.
Concurrerende prijzen
Wij passen ons aan elk budget aan om u de beste waar voor uw geld te bieden.
Tot 2 jaar garantie
Onze werkzaamheden worden gedekt door een garantie tot 2 jaar om uw gemoedsrust te garanderen.

Interventiegebieden voor onze loodgieterdiensten in België

Met meer dan 12 professionele loodgieters en ontstoppers komen wij naar meer dan 65 steden in België voor noodreparaties en installaties :

Aarschot, Alost, Anvers, Oudenburg, Oudenaarde, Beringen, Bilzen, Blankenberge, Bree, Bruges, Kortrijk, Damme, Deinze, Diest, Dilsen-Stokkem, Diksmuide, Eeklo, Veurne, Gand, Geel, Genk, Gistel, Geraardsbergen, Halle, Halen, Hamont-Achel, Harelbeke, Hasselt, Herk-de-Stad, Herentals, Hoogstraten, Izegem, Landen, Zoutleeuw, Lier, Lokeren, Lo-Reninge, Lommel, Borgloon, Louvain, Mechelen, Menen, Nieuwpoort, Ninove, Ostende, Ronse, Roeselare, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Dendermonde, Tienen, Vilvoorde, Waregem, Zottegem

crossmenu Call Now Button+32 485 26 93 33