Algemene voorwaarden

Termen en voorwaarden - Loodgietersbedrijf Sanichauffe

1. Inleiding

We heten u van harte welkom bij Sanichauffe, specialist in loodgieterij, verwarming, het ontstoppen van leidingen, reiniging, leidingreiniging, rioolinspectie met videocamera, en het detecteren van water- en gaslekken. Wij verzoeken u vriendelijk om kennis te nemen van onze Voorwaarden voordat u gebruik maakt van onze diensten.

2. Bedrijfsinformatie

3. Tarifering

a. Verplaatsingen Onze verplaatsingskosten beginnen bij 60 euro van maandag tot zaterdag van 8u tot 19u en bedragen 90 euro vanaf 19u, evenals op zondagen.

b. Toeslagen : Er wordt een toeslag van meer dan 50% toegepast voor interventies van maandag tot en met vrijdag van 19.00 uur tot 07.00 uur 's ochtends. Voor interventies op zondag geldt een toeslag van 100%.

c. Offerte en aanvaarding : Elke interventie wordt voorafgegaan door een gratis en vrijblijvende offerte. Niettemin worden de verplaatsingskosten in rekening gebracht zodra de technicus onderweg is, of de offerte nu wel of niet wordt geaccepteerd door de klant. De klant wordt geïnformeerd en stemt ermee in deze kosten te betalen, zelfs in geval van annulering tijdens de verplaatsing van de technicus. Onze dienstverlening begint zodra de offerte door de klant is geaccepteerd.

4. Annulering

Zodra het werk is gestart, verbindt de klant zich ertoe de offerte te respecteren. Eventuele weigeringen moeten worden toegelicht vóór aanvang van het werk. In geval van annulering tijdens de verplaatsing van de technicus blijven de verplaatsingskosten verschuldigd.

5. Verantwoordelijkheid

Sanichauffe kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die optreedt na de interventie. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat de apparatuur of het betreffende gebied goed functioneert in aanwezigheid van de technicus.

6. Rapporten en Documentatie

Voor elk verzoek om een rapport betreffende een lekdetectie of een inspectie met een videocamera, moet de klant dit aan de technicus melden vóór aanvang van de interventie. Deze rapporten, inclusief foto's of video's, worden kosteloos verstrekt en binnen 20 dagen na de interventie verzonden.

7. Betaling

De betaling is verschuldigd na afloop van de interventie en kan contant of via een mobiel betaalterminal worden aanvaard. Een gedetailleerde factuur wordt binnen 15 dagen aan de klant verstuurd.

8. Voor Akkoord

Door een beroep te doen op Sanichauffe, aanvaardt u deze Voorwaarden zonder enig voorbehoud. Sanichauffe behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden naar eigen goeddunken te wijzigen, dus we nodigen u uit om ze regelmatig te raadplegen.


Call Now Button0485 269 333