Installatie van de ketel

Een offerte aanvragen

Voor meer informatie of om een interventie te plannen, bel ons op 0485 269 333 of vul het onderstaande formulier in.

  Installatie van een ketel door een professionele verwarmingsmonteur

  Interventie binnen 45 minuten met 1 jaar garantie voor uw verwarmings behoeften, waaronder installatie- en vervangings diensten voor ketels zoals Vaillant, Bulex, Junkers, Viessmann, Remeha, ATAG, ACV.
  Onze verwarmingsexperts staan voor u klaar om al uw vragen over de installatie en vervanging van ketels te beantwoorden, waarbij gerenommeerde merken zoals Vaillant, Bulex, Junkers, Viessmann, Remeha, ATAG en ACV worden gedekt. Kies voor Belgische expertise voor een woning die zowel gastvrij als zuinig is.

  Goed nieuws -10% korting op alle interventies tussen 10u en 19u met de volgende promotiecode.

  7915

  Ontdek onze professionele verwarmingsdiensten

  Ontdek het verschil met onze eersteklas verwarmingsdiensten in België. Of het nu gaat om eenvoudige reparaties, installaties of het vervangen van een ketel, elk lid van ons verwarmingsteam is professioneel en zorgvuldig voorbereid om aan uw behoeften te voldoen.
  Reparatie van een gasgestookte ketel

  Verwarmings technicus met 1 jaar garantie

  Onze professionele interventies zijn effectief, daarom bieden we 12 maanden garantie.

  Verwarmings monteur binnen 1 uur bij u thuis voor de installatie van ketels

  Wanneer het kwik daalt of uw ketel tekenen van zwakte vertoont, moet de interventie snel en efficiënt zijn. Bij Sanichauffe zijn we ons volledig bewust van het belang van onmiddellijk reageren. Met die gedachte beloven we binnen 60 minuten na uw verzoek bij u aan de deur te zijn.
  Bij een onvoorziene gebeurtenis, een gepland onderhoud of gewoon een informatieaanvraag staan onze verwarmings experts voor u klaar. Dankzij een grondige opleiding en een solide ervaring staat elke interventie garant voor kwaliteit en efficiëntie.

  12 maanden garantie

  Uw gemoedsrust staat centraal in onze zorgen. Daarom bieden we niet alleen uitstekende verwarmingsdiensten aan; we willen u voortdurende gemoedsrust garanderen. Elke taak die we ondernemen wordt uitgevoerd met voorbeeldige nauwkeurigheid, en om uw vertrouwen te versterken, voegen we er een garantie van een jaar aan toe.

  Onze 24/7 storingsdienst garandeert u snelle en efficiënte hulp

  2 jaar garantie

  Geniet van gemoedsrust met een volledige garantie van 2 jaar op onze diensten.

  Gekwalificeerde loodgieter

  Onze gekwalificeerde loodgieters staan klaar om al uw loodgietersproblemen op te lossen, van herstellingen tot installaties.

  Bij u binnen 1 uur

  Vertrouw op onze erkende verwarmingstechnici voor installaties, reparaties en onderhoud van verwarmingssystemen.

  24/7 herstellingen

  In geval van nood is ons team 24/7 paraat om uw problemen op te lossen, ongeacht het tijdstip.

  Ontdek de tevreden getuigenissen van onze klanten

  Uw ervaren loodgieter - verwarming technicus tegen een betaalbare prijs

  Bij Sanichauffe zijn onze monteur verwarming niet alleen ervaren; ze worden voortdurend bijgeschoold over de nieuwste technieken en innovaties in de sector. Vertrouwd met een breed scala aan verwarmingssystemen, van de modernste tot de meest klassieke, kunnen ze ingrijpen, of het nu gaat om een diagnose, een reparatie, onderhoud of installatie, op elk moment van de dag of nacht.

  Echter, bij Sanichauffe gaat kwaliteit ook hand in hand met toegankelijkheid. We zijn vastbesloten om eersteklas diensten aan te bieden tegen redelijke tarieven, omdat we geloven dat elk huis van optimaal comfort zou moeten genieten zonder het budget te belasten. Door te kiezen voor Sanichauffe kiest u voor topkwaliteit expertise, snelle interventie en een duidelijk en eerlijk prijsbeleid.

  Dringend herstel nodig?

  Een verwarmingstechnicus bij u binnen 60 minuten
  tel:+32485269333 Of vraag een offerte aan

  Ontdek al onze professionele diensten

  Professionele reparatie van gootsteen & wastafel - Loodgieter Sanichauffe

  Loodgieterij

  Wanneer u op zoek bent naar eersteklas loodgietersdiensten in België, vertrouw dan op onze welverdiende reputatie als de nummer 1 in het vakgebied. Onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelt zich in elk aspect van onze dienstverlening.

  Verwarming

  Of het nu gaat om een geavanceerde verwarmingsinstallatie, snelle reparaties aan uw defecte ketel of preventief onderhoud, wij staan 24/7 voor u klaar met oplossingen die u warm en veilig houden.

  Lekdetectie

  Om waterlekken met ongeëvenaarde precisie op te sporen, gebruiken we ultramoderne apparatuur. Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat om lekken snel en efficiënt te lokaliseren, waardoor overlast en potentiële kosten worden geminimaliseerd.

  Ontstopping

  We gebruiken mechanische en hogedrukreinigingsmethoden voor optimale resultaten. Onze gespecialiseerde apparatuur stelt ons in staat om verstoppingen nauwkeurig te lokaliseren en ze effectief en snel te verwijderen.

  Camerainspectie met video

  Ons team van gekwalificeerde technici gespecialiseerd in camerainspectie met video gebruikt geavanceerde apparatuur om hoge resolutie beelden van het binnenwerk van uw leidingen en riolering te maken, zodat potentiële problemen nauwkeurig kunnen worden gediagnosticeerd.

  Ruimen en reinigen van leidingen, controleput, septische put en riolering

  Het reinigen van de leidingen

  We zijn trots u een volledig scala aan diensten aan te bieden voor het ruimen of reinigen van leidingen, rioleringen of septische putten. We verwijderen het puin dat de goede waterafvoer belemmert. Ons team zorgt voor effectieve en duurzame ruimingsoplossingen.

  Verwarmingstechnicus Sanichauffe: Expertise en 24/7 interventies en betaalbaar

  In het hart van ons vak als verwarmingstechnicus bij Sanichauffe, wordt technische uitmuntendheid gecombineerd met ongeëvenaarde beschikbaarheid. Onze technici worden voortdurend bijgeschoold en passen zich aan aan de laatste innovaties, terwijl ze traditionele verwarmingssystemen beheersen.

  Of het nu gaat om een onverwachte storing midden in de winter of gewoon om een routinecontrole, we begrijpen de urgentie en het belang van elke interventie. Daarom zijn we dag en nacht, 7 dagen per week, paraat om aan uw behoeften te voldoen.

  Remise de 10% pour une installation de chaudière avec le code promo

  4411

  jeune ingenieur reglage du chauffage autonome

  Waarom onze verwarmingstechnici inschakelen voor een verwarmingsdienst ?

  Verwarmingsinstallateur: Of het nu gaat om Vaillant, Bulex, Junkers, Viessmann, Remeha, ATAG of ACV, elk huis is uniek en vereist een op maat gemaakte oplossing. Van het aanbevelen van het meest geschikte model tot de installatie ervan, zorgen we ervoor dat uw nieuwe ketel perfect in uw interieur past.

  Regelmatig onderhoud: Om ervoor te zorgen dat Vaillant, Bulex of welk van uw favoriete merken dan ook optimaal werkt, is regelmatige controle essentieel. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw ketel bij elk gebruik optimaal presteert, waardoor de levensduur wordt verlengd.

  Snelle reparaties: Of u nu uitgerust bent met Junkers, Viessmann, Remeha of een ander merk, tegenslagen zijn onvermijdelijk. Wanneer deze momenten zich voordoen, staat ons team van ervaren technici klaar om snel en effectief te reageren en het probleem op te lossen.

  Duurzaam advies: Kiezen voor een ATAG, ACV-ketel of een ander model gaat niet alleen over prestaties. Energiebesparing is essentieel voor zowel uw portemonnee als de planeet. Laat ons u begeleiden naar de meest kosteneffectieve en ecologisch verantwoorde alternatieven.

  Vertrouw op Sanichauffe

  Een verwarmingstechnicus bij u binnen 60 minuten
  tel:+32485269333 Of vraag een offerte aan

  Veelgestelde vragen

  Om een offerte te krijgen, kunt u ons gewoon telefonisch contacteren op tel:+32485269333 of via onze website. Onze experts zullen uw behoeften beoordelen en u voorzien van een gedetailleerde en transparante offerte. Wij zijn er trots op concurrerende prijzen te bieden voor hoogwaardige diensten.

  Wij bieden diensten variërend van installatie en onderhoud tot reparatie van verwarmingssystemen in huizen en appartementen.

  De prijs van een verwarmingstechnicus in België varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type interventie (installatie, reparatie, onderhoud), de complexiteit van het werk, de regio waar u woont en de ervaring van de vakman. Gemiddeld ligt het uurtarief van een verwarmingstechnicus tussen 40€ en 70€. Dit tarief kan echter stijgen bij interventies 's avonds, in het weekend of op feestdagen.


  Bij Sanichauffe is alles duidelijk en transparant, onze tarieven voor interventie en verplaatsing zijn apart. De prijs voor onze verplaatsing bedraagt ​​60 euro van maandag tot zaterdag van 8.00 tot 19.00 uur. Er geldt een toeslag vanaf 19.00 uur, inclusief op zondag en op feestdagen.

  Het installeren van een nieuw verwarmingssysteem kan aanvankelijk een aanzienlijke investering zijn. Echter, op de lange termijn kan een moderner en efficiënter systeem besparingen opleveren op uw energierekeningen. Het repareren van een oud systeem kan op korte termijn goedkoper zijn, maar als storingen vaak voorkomen, kan dit op de lange termijn duurder uitvallen.


  We bedienen meer dan 65 steden en gemeenten in België, met meer dan 12 verwarmingstechnici.

  Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Hasselt, Kortrijk, Sint-Niklaas, Oostende, Genk, Roeselare, Anderlecht, Auderghem, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Etterbeek, Evere, Forest, Ganshoren, Elsene, Jette, Koekelberg, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-Node, Schaarbeek, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe.

  Ja, in België zijn er verschillende subsidies en financiële steunmaatregelen beschikbaar om energiebesparende werkzaamheden, zoals het installeren van efficiëntere verwarmingssystemen, te bevorderen. Het is aanbevolen om contact op te nemen met uw gemeente of regio om te informeren naar de beschikbare subsidies.

  We begrijpen dat noodsituaties zich niet altijd tijdens kantooruren voordoen. Daarom is ons team 24/7 beschikbaar om te reageren op uw noodoproepen. U hoeft ons alleen maar te bellen en onze nachtloodgieter zal snel ter plaatse komen om uw problemen op te lossen.

  Dat hangt af van de aard van het werk. Voor incidentele interventies zoals reparaties kan een uurtarief voordelig zijn. Daarentegen kan voor grotere projecten of regelmatig onderhoud een vast tarief mogelijk voordeliger en transparanter zijn.

  Wij bieden een tevredenheidsgarantie van 12 maanden op onze reparatie- en installatiewerkzaamheden. Ons doel is om duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden, en we staan klaar om u te ondersteunen met onze garantie.

  Een afspraak maken is eenvoudig. U kunt ons rechtstreeks bellen op tel:+32485269333 of het contactformulier op onze website invullen. Ons team zal snel reageren en een afspraak inplannen die bij u past.

  tel:+32485269333